Geslaagde nieuwjaarsreceptie van Project L&V

Een nieuw concept uitproberen blijft een risico nemen maar met een korte toespraak en een optreden van de Lovendegemse familie Von Trapp, ‘De Morelli’s’, kregen de 80 aanwezigen een leuke voormiddag aangeboden met een drankje en hapjes uit eigen gemeente. Een lokale lijst denkt immers aan onze lokale middenstand.

In zijn toespraak (zie bijlage) stelde Geert Neirynck dat Project L&V nu een gevestigde waarde is in de Lovendegemse politiek. Project L&V speelt, ondanks de beperkte middelen, haar rol als kritische oppositiepartij en dat is bij de andere partijen in de oppositie blijkbaar zeer moeilijk.

Met de campagne ‘Waar voor uw geld’, waarvoor de aanwezigen een portemonneetje krgen, wil Project L&V drie dingen duidelijk maken: de dienstverlening van de gemeente moet beantwoorden aan wat u er voor betaalt, alls partij moeten we blijven wegen op de politieke agenda en moeten we de inwoners blijven informeren.

Dit staat in het kader van de opbouw naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 waar Project L&V het niet moet hebben van de grote mediacampagnes maar wel door inzet van de lokale mensen. Het was dan ook verheugend om naast vertrouwde gezichten ook veel nieuwe gezichten te zien.

Na de speech volgde het optreden van ‘De Morelli’s die eindigden met ‘You’ll never walk alone’ en dat is Project L&V ook:een project dat van onderuit gedragen wordten waar sfeer en gezelligheid perfect met politieke inhoud kan gecombineerd worden.

toespraak Geert Neirynck

speech

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail