Hutsepotmiddag: slecht weer houdt liefhebbers niet weg!

Qua sfeer zat het meteen goed: een sneeuwbui trok over Lovendegem waardoor de wegen een wit laagje met bijhorend glijplezier.

Toch vonden alles samen zo’n 90 eters de weg naar het zaaltje van Café Family. En wat past er beter in dit weer dan de oervlaamse klassieker: hutsepot. En enkel smulpapen genieten met veel plezier van de varkenspoten.

In zijn inleiding beklemtoonde Geert Neirynck dat Project L&V er dan wel mee ophoudt maar dat doet met als bedoeling ons uit te bouwen naar Zomergem en Waarschoot en op zoek gaat naar geïnteresseerde Lievelingen om een alternatief te vormen voor de partijen die fusie in achterkamertjes hebben bedisseld en een partij die beweerde een kracht van verandering te zijn maar daar in geen van de drie gemeenten in slaagt. Aan de hand van concrete voorbeelden (na 10 jaar duwen eindelijk een circulatieplan voor de parkings en de MUG-helikopter) kon hij bewijzen dat Project L&V met maar één raadslid wel resultaten kan boeken.

En dan was het tijd voor het eten. En dan werd één ding bewezen: na 12 jaar is er nog steeds geen sleet op deze Vlaamse traditie….

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail