Parkeren in Lovendegem-centrum

23102016blauwezoneSinds jaren is de signalisatie van de blauwe zone voor Geert Neirynck een bezorgdheid. Als zelfs de pastoor voor begrafenissen moet omroepen dat er een blauwe zone is op het kerkplein dan is er iets mis. Jaarlijks worden er zo’n 1200 retributiebonnen uitgeschreven. Dat is een aardig aantal voor een gemeente als Lovendegem.

Maar die vraag naar een duidelijke signalisatie botst telkens op een njet van het College. Zelfs als de commissie infrastructuur er mee akkoord gaat. Argument: in Lovendegem staan er al te veel borden en we zijn geen grootstad. En daar valt bijvoorbeeld Maldegem ook al onder. Maar van de begeleidende maatregelen die voorgesteld werden in het plan voor de heraanleg van het dorp – nu ruim 10 jaar terug – kwam weinig in praktijk.

Sinds enkele maanden staan er nu signalisatieborden in Nevele. Met een schriftelijke vraag is gevraagd naar de evaluatie van het Nevelse bestuur en of dit ook in Lovendegem kan. We zijn eens benieuwd of het antwoord van het grootstedelijk bestuur van Nevele meer effect zal hebben…

De vraag zit in bijlage.

23102016blauwezone

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Een gedachte over “Parkeren in Lovendegem-centrum”

Reacties zijn gesloten.