Project L&V geeft ‘Waar voor uw geld’

Centraal op de nieuwjaarsreceptie van Project L&V van deze morgen stond ‘Waar voor uw geld’ centraal.

Hiermee wil Project L&V de kern waar het voor de partij over gaat bij de komende gemeenteraadsverkiezingen duidelijk maken.

Is dat vroeg? Nee. De traditionele partijen zijn al maandenlang bezig met de voorbereiding van de verkiezingen maar dat beperkt zich vooral tot mogelijke verhuisplannen.

Als kleine lokale partij willen wij wegen op de inhoud.

Zo vinden wij dat de prijs van de dienstverlening van de gemeente op maat van onze gemeente moet blijven. Om die reden zijn we blijven wegen op de tarieven van het betalend parkeren. Dat heeft als resultaat gehad dat die vorig jaar met 5 EUR zijn gezakt en dat kan van weinig andere gemeenten gezegd worden. Ook vragen wij dat het hoge tarief van het containerpark verdwijnt als de cijfers er op wijzen dat de misbruiken door het invoeren van het betalend aanleveren van afval zijn afgenomen. Dat is ‘waar voor uw geld’!

Daarnaast willen wij als partij de Lovendegemnaars en Vinderhoutenaars ‘waar voor uw geld’ geven in de raad. Met het op één na goedkoopste raadslid in de raad bewijzen wij dat aantal of een grote nationale partij niet nodig is voor effectief werk. Maar ook qua informatie kunnen onze inwoners terecht op onze kanalen voor het nieuws uit de raad.

Project L&V blijft de waakhond vanuit de oppositie die kritisch maar opbouwend wil blijven en garanderen dat de Lovendegemnaars en Vinderhoutenaars krijgen waar ze recht op hebben.

Om die reden kregen alle aanwezigen een portemonneetje. Er is geen tastbaarder bewijs van iets om waardevols in te bewaren (zie foto). Het is onze bedoeling om dit geldbuiltje niet met lucht maar met echte waarde te vullen. Geïnteresseerde inwoners van Lovendegem en Vinderhoute  kunnen hun exemplaar afhalen bij de bestuursleden of per mail met vermelding van naam en adres langs info@projectlv.be. Dit zolang de voorraad strekt.

 

Geert Neirynck

Onafhankelijk gemeenteraadslid

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail