Project L&V wordt… Project

Partij blijft lokaal karakter beklemtonen

Geen nieuws ? Op het eerste zicht volmondig ‘neen’. En dat is een bewuste keuze. Project heeft in het politieke landschap in Lovendegem een eigen stem en wordt om die reden gewaardeerd door heel wat inwoners. Het is hun vraag die het bestuur van
Project L&V vandaag aangezet heeft om een doorstart te maken. Zonder die steun is een project als het onze niet levensvatbaar.

Wij kiezen er ook voor om ‘Vlaams en vernieuwend voor Lovendegem, Waarschoot en Zomergem’ te zijn. Net zoals in deze legislatuur willen wij concrete voorstellen naar voor brengen voor concrete problemen. Wij kiezen er ook bewust voor om de namen van onze deelgemeenten te blijven gebruiken. De herkenbaarheid van de buurt en de gemeente primeert boven het shownummertje dat Lievegem uiteindelijk blijkt te zijn.

Uiteraard doen wij het niet met de middelen van die grote, nationaal gesubsidieerde partijen: met een filmpje, een huis-aan-huisfolder die bedeeld zal worden via sociale media en internet gaan wij onze mening geven over de fusie. De bezoekerscijfers van de websites hebben bewezen dat heel wat bewoners op zoek zijn naar echte informatie over die fusies maar er zijn uiteraard nog heel veel andere inwoners die de weg niet vonden naar http://www.projectlwz.be.

Met ‘En als we de politiek eens op zijn kop zetten’ willen wij in het verlengde van wat in een aantal buurlanden al is gebeurd: ongebonden burgers van achter de zijlijn halen en met de ervaring die er is écht laten wegen op het beleid.

Op 28 januari nodigen wij geïnteresseerden uit op onze nieuwjaarsreceptie vanaf 11:00u in Café Family, Kasteeldreef 14 in Lovendegem .

Geert Neirynck
Onafhankelijk gemeenteraadslid
0475 556 788

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail